Gökçeada Parli Hotel

Türkiye'nin en büyük adası "Güneşin En Güzel Battığı Yer" Gökçeada'nın en yeni ve en keyifli oteli PARLİ BUTİK HOTEL 2021 yaz sezonuyla birlikte ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.


85a7c549-1f46-457b-afa9-2851152929ea

İşletmeciliğini Ramazan Özbilen ve Barış Uzma'nın yaptığı İmroz - Gökçeada'nın en yeni oteli olma özelliğini taşıyan PARLİ HOTEL rahat ve geniş odaları, güler yüzlü hizmeti ve eşsiz doğa manzarasıyla gelen konuklarına unutulmaz bir tatil vaat ediyor. Covid 19 tedbirleri gereğince tüm temizlik önlemlerinin titizlikle alındığı, odaların her gün dezenfekte edilip özenle temizlendiği Parli Hotel'de gönül rahatlığıyla aileniz ve sevdiklerinizle birlikte konaklayabilirsiniz.

Çift kişilik, standart çift kişilik balkonlu ve standart üç kişilik balkonlu toplam 10 odası bulunan Parli Hotel'in günlük olarak her gün temizlenen odalarında geniş balkonları, split klima, lcd tv, wi-fi, minibar, kıyafet dolabı, özel duşlu banyo ve buklet malzemeleri ile aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

WhatsApp Image 2020-08-09 at 17.43.10

Doğa ile Baş Başa Huzur Dolu Bir Tatil

Bir ev sakinliği ve huzurunda tasarlanan Gökçeada Parli Hotel'in konforlu odalarının yanı sıra güneşin ve manzaranın tadını çıkarabileceğiniz geniş terası, organik bostanı, bahçesindeki ördekleri, tavukları ve sevimli hayvanları ile kendinizi adeta evinizin arka bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Patili dostların kabul edildiği Parli'de sevimli dostlarınızı da getirebilir, birlikte tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Zengin Ege kahvaltısıyla güne başlayabileceğiniz #ParliHotel'in geniş bahçesinde isterseniz kitabınızı okuyup güneşin tadını çıkarabilir, isterseniz kahvenizi yudumlayıp müzik dinleyebilir isterseniz de aileniz ve sevdiklerinizle sohbet edebilirsiniz. Kişiye özel hizmet anlayışıyla gelen her konuğuna aynı özen ve hizmeti sunan Parli Hotel'de kendinizi ayrıcalıklı bir dünyanın içinde bulacaksınız.

 

Screenshot_2020-08-09-16-19-53-1

 

Merkeze 1 Kilometre Uzaklıkta...

#İmroz #Gökçeada'ya ulaşımın sağlandığı Kuzu Limanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta yer alan Parli Hotel meyhaneleri, geceleri ve eğlencesiyle meşhur ada merkezine ise yalnızca 1 kilometre uzaklıkta. Gökçeada'nın en meşhur plajlarından Aydıncık- Kefolos plajına 12 kilometre uzaklıkta konumlanan Parli Hotel'in civarında yer alan Yıldız Koyu, Kaleköy, Bademli, Zeytinliköy, Dereköy gibi birbirinden güzel koy ve köylerde mutlaka gezip görmeniz gereken yerlerin başında geliyor.

Zorlu geçen kış sezonundaki tüm stresten uzaklaşmak, aklınızı ve bedeninizi yeniden canlandırmak ve sonbahara yeni bir başlangıçla giriş yapmak istiyorsanız Parli Hotel bu huzuru kusursuz bir tatil deneyimini ile birlikte sizlere sunuyor. Gökçeada'da uygun fiyatlı, temiz ve güvenli bir otelde tatil yapmak istiyorsanız PARLİ HOTEL ile cazip yaz fırsatlarını kaçırmayın!

 

20200728_151024

 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

Yeni Mahalle Çeşme Sok. No:28 17760
Gökçeada – Çanakkale

Tel: 0532 689 17 00

www.parlihotel.com

parlihotel@gmail.com

www.instagram.com/parlihotel

 

KEŞFET